ANSIKTSBEHANDLINGAR

Information:

Nimue Ansiktsbehandlingar

Behandlingarna kan utföras individuellt men för att uppnå ett optimalt behandlingsresultat med strukturella och föryngrande egenskaper rekommenderas en kur på 6-12 behandlingstillfällen. 

(Vid köp av en kurbehandlingar ges 15% rabatt)

Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.

Nimues ansiktsbehandlingar rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiv hud.

 

Nimue prova på/konsultation – 30 min 395 kr

Denna behalndling ger en känsla för vad produkterna kan erbjuda,du får  råd om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud samt  rekommendation på behandligar och produkter för hemmabruk.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, ögonkräm, avslutande kräm samt UV-skydd.

 

Klassisk ansiktsbehandling  60- min 650 kr

Den klassiska vårdande ansiktsbehandlingen som ger din hud näring, lyster och motverkar pormaskar.
Behandlingen ökar även cirkulationen i huden för förebyggande av rynkor.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, porrengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar, ansiktsmask,  ögonkräm, avslutande kräm samt UV-skydd.

 

Djuprengörande – 75 min  895 kr

Underhållsbehandling som passar hud med orenheter. Denna behandling ger förfinad hudstruktur, minskad porstorlek, förbättrad elasticitet, utstrålning och vitalitet

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, porrengöring, AHA/ Bio Active Complex, ansiktsmask,  ögonkräm, avslutande kräm samt UV-skydd.

Vi rekommenderar: 6–10 behandlingar,1.gång./ vecka

 

Nimue Thermal Detox Peel 

Nimue, Thermal Detox Peel ger din hud en strålande friskhet och ny lyster! Detta är en rikt kolbaserad multifunktionell peeling som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning helt i linje med ”flash-behandlingstrenden” som råder just nu. Den rengör och exfolierar samt syresätter huden för att skapa ett direkt synligt resultat.

30 min 695 kr

 

Nimue AHA-behandling – 30 min 595 kr

AHA-behandling med kraftfull och skonsam med Glykol syra eller Bio Aktiv Complex som läker och reparerar huden på ett säkert och tryggt sätt.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, AHA, ögonkräm, avslutande kräm samt UV-skydd.

Vi rekommenderar: 6–10 behandlingar,1.gång./ vecka

 

Booster behandling  – 60 min 775 kr

För behandling av solskadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud. Innehåller den senaste teknologin och vetenskapen för att eliminera ålderstecken orsakade av sol, stress, luftföroreningar och andra negativa faktorer.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, Bio Active Complex, ansiktsmask, Alpha Lipoic Activator, ögonkräm, avslutande kräm samt UV-skydd.

Vi rekommenderar:  6.behandlingar, 1.gång./ vecka

 

Nimue Exclusive Collagen – 90 min 1150 kr

En lyxig specialbehandling för dig som vill ha det lilla extra. Ger ett omedelbart resultat med långvarig verkan.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, porrengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage, och axlar samt plockning av bryn. En specialmask anpassad efter din huds behov appliceras och ett Rejuvenating eller Firming serum läggs under för att effektivisera resultatet. Behandlingen avslutas med en vårdande kräm samt UV-skydd.

 

Nimue ögonbehandling – 30 min 350 kr (I samband med ansiktsbehandling 200kr

Nimue ögonbehandling Ögonbehandling som är speciellt utvecklad för det känsliga ögonpartiet.

Behandlingen har dränerande och fuktgivande effekt samt minimerar fina linjer och rynkor.

Vi rekommenderar: 10.behandlingar, 2.gång./ vecka.

 

Bio-Lacto Peel och Penta Salaic Peel  

Ultimata professionella polymer-peeling-system som är vetenskapligt utvecklat. Båda dessa system börjar med det intensiva enzymatiska exfolierings systemet baserat på lipas-och proteasenzymer med stabiliserad papain, bromelain och botaniska hyaluronsyra för att förbereda huden.

Dessa progressiva hudpeeling behandling löser upp döda hudceller och rengör porer och problematisk hud, vilket resulterar i en mjukare, förfinad hy.

Bio-Lacto Peel  45 min 850 kr

nimue-bio-lacto-peelVetenskapligt utvecklat för hyperpigmenterad och miljömässigt skadad hud. Bio-Lacto Peel är en hudblekande formulering som kombinerar 7 ämnen. Ett komplex av syror baserat på mjölksyra, glykolsyra, citronsyra, mandelsyra och pyrodruvsyror, som ger en jämn penetration och absorption för effektiv exfoliering utan att överstimulera hyperpigmenterad hud.

Penta Salaic Peel  45 min 850 kr

nimue-penta-salaic-peelVetenskapligt utvecklat för problematiska, igentäppta och feta hudtillstånd. Penta Salaic Peel ger en ytligt peeling för problematisk hud. Urvalet av de aktiva beståndsdelarna i det polymera systemet är salicylsyra, azelainsyra, pyrodruvsyror, extrakt av videbark och glykolsyra.