Produkter

 

Nimue Skin Technology – den nya generationens hudvård

Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke för sina innovativa formula och spetsteknologi baserad på den effektiva kombinationen av exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade levereringssystem. De professionella produkterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Nimue är globalt erkänt för sitt moderna hudklassifiseringskoncept (Miljöpåverkad hud. Hyperpigmenterad hud, Problem hud, Interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar, Föryngring, Återställande, Anitoxidering, och Solskydd. Som ett dynamiskt märke och trendsättande innovatör fortsätter de att tillfredställa den alltmer krävande hudvårdsmarknaden med sin unika förståelse, filosofi och koncept. Nimeus nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som innovativt levererar aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiva behandlingar och bibehållande av normal hud.  

 

Du kan förvänta dig detta med Nimue:

 •  Effektiv anti-age-teknologi
 •  Förbättrad elasticitet i huden
 •  Ny utstrålning och vitalitet hos huden
 •  Förfinad och förnyad hudstruktur – Inga artificiella doftämnen
 •  Inga mineraloljor  
 
CLEANSING GEL
new_cleansing_gel_20130827_1770472381
Det första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och
orenheter   och som rekommenderas till alla hudtyper utan en känslig hud. Innehåller bl a AHA och vitamin A och E. 
Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletagenoga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.
 

CLEANSING GEL LITE 
cleansing gel liteDet första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter samt rekommenderas till en känslig hud.
Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletage noga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

 
 
CONDITIONER 
new_conditioner_20130827_1785410893
Ett behandlande ansiktsvatten som är en viktig del i processen för att uppnå optimalt välbefinnande i huden. Rekommenderas till alla hudtyper utom en känslig hud. Innehåller bl AHA och tea tree olja.
Användning: Appliceras med gasväv.
 
 
 
CONDITIONER  LITE
conditioner_lite
Ett behandlande ansiktsvatten som är en viktig del i processen för att uppnå optimalt välbefinnande i huden. Rekommenderas till en mycket känslig hud. Innehåller bl a PHA, kamomill och aloe vera ferox vilka tillsammans är fuktighetsgivande, reparerande, läkande och lugnande.
Användning: Appliceras med bomull.
 
 
EXFOLIATING ENZYM
60ml_exfoliating_enzyme_ Mild enzympeeling som rekommenderas till alla hudtyper. Löser upp bindningen mellan döda hudceller och på så sätt avlägsnas de från huden. Resultatet blir en len och välmående hud vars naturliga funktioner fungerar optimalt och som tillgodogör sig alla produkter som appliceras på huden. Innehåller bl a enzymer från papaya och ananas.
Användning: Mixa peelingen med vatten i händerna och utför därefter en massage över ansikte, hals och dekolletage i 3-5 minuter. Tillför ljummet vatten vid behandlingen. Går även bra att använda i duschen.
 
 
NIMUE DAY
50ml_nimue_dayÅteruppbyggande och lugnande dagkräm som rekommenderas till miljöbelastad och känslig hud. Innehåller bl AHA och Aloe Vera Ferox.
Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.  
 
 
 
MOISTURISER PLUS
moisturiser_plus Fuktighetsgivande och stimulerande 24-timmarskräm som rekommenderas till en miljöbelastad, torr och fuktfattig hud. Innehåller bl a AHA och vitaminkomplex.
Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå. Under sommaren då huden utsätts för sol används moisturiser plus endast på kvällen.  
 
 
 
MULTI DAY PLUS+      
En rik ”skin rejuvenation”-behandlande kräm som rekommenderas till en mogen, miljöbelastad hud med torra partier, rynkor och förlorad elasticitet. Innehåller bl.a. AHA, Arganstamceller och Vitamin A, C och E.multi_day_plus Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.

 

 

MULTI NIGHT PLUS+  multi_night_plusEn rik ”skin rejuvenation”-behandlande kräm som rekommenderas till en mogen, miljöbelastad hud med torra partier, rynkor och förlorad elasticitet. Innehåller bl.a. AHA, Arganstamceller och Vitamin A, C och E.
Användning: Appliceras på kvällen på väl rengord hud.
 
 
 
DAY FADER
day_faderEn skyddande och behandlande dagkräm som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud. Innehåller bl a Skin Brightening Complex.
Användning: Appliceras på morgonen på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.
 
 
 
NIGHT FADER
night_faderEn skyddande och behandlande nattkräm som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud. Innehåller bl a Skin Brightening Complex.
Användning: Appliceras på kvällen på väl rengjord hud.  
 
 
 
NIGHT FADER PLUSNimue Night Fader Plus Ansiktskräm
En kräm som endast används under natten och som rekommenderas till en hud med mycket pigmentering.
 Får ej användas under sommaren!
Användning: Appliceras på kvällen på väl rengjord hud.  
 
 
 
PURIFIERpurifyer
En 24-timmarskräm som rekommenderas till en problemhud (fet-oren-acne). Innehåller bl a AHA och tee trea olja.
Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå. Under sommaren då huden utsätts för sol används moisturiser plus endast på kvällen.  
 
 
 
MOISTURISER LITEmoisturiser_lite
En fuktighetsgivande 24-timmarskräm som bl a innehåller fruktsyror och Lacto Complex. Rekommenderas till alla hudtyper.
Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.  
 
 
SKIN REFIRMER skin_refirmer
Unik anti-age 24-timmars kräm som effektivt motverkar åldrandet och tillför den mogna huden allt den kan önska sig. Innehåller bl a peptider, Q10 och glycoaminoglycan.
Användning: Appliceras morgon och kväll på väl rengjord hud. Används med fördel tillsammans med någon av nimues boosters. 
 
ACTIVE LOTION active_lotion
En aktiv produkt med hög koncentration utav AHA som effektivt återbalanserar hudens naturliga funktioner. Rekommenderas till alla hudtyper.
Används inte under sommaren!
Användning: Appliceras varannan kväll. Applicera därefter din vanliga nattkräm.
 
 
ACTIVE GELactive_gel
En aktiv produkt med hög koncentration utav AHA och BHA som effektivt återbalanserar hudens naturliga funktioner. Rekommenderas till en fet hud och appliceras på kvällen.
Används inte under sommaren!
Användning: Appliceras varannan kväll. Applicera därefter din vanliga nattkräm.  
 
 
EYE SERUM
eye_serum Anti-age ögonkräm som bl a innehåller Idobenone som effektivt behandlar linjer, rynkor, mörka partier under ögonen samt svullnad. Rekommenderas från 30 år.
Användning: Applicera en liten mängd morgon och kväll runt ögonen.
 
 
ANTI-AGEING EYE CREAM
anti-ageing_eye_creamAnti-age ögonkräm som bl.a. innehåller Cyclotetrapeptid 24, GGP, hydroliserat naturligt jäst- och sojaprotein-komplex. Rekommenderas från 35 år.
Användning: Applicera en liten mängd morgon och kväll runt ögonen. 
 
 
 
COLLAGEN EYE FILM
Collagen_Eye_Film
SOS-behandling för ögonzonen. ”Ögonkompresser” som tillför fukt, minskar fina linjer och svullnad på ögonzonen. Innehåller bl a collagen. 
Användning: Appliceras på rengjord hud. Låt verka 15 minuter. Applicera därefter ögonkräm
  
 
 
SUN C SPF 40
nimue pacts
Skyddande och vårdande solskyddskräm som även innehåller vitamin C för att reparera nedbrytningen av collagen som solen orsakar.
Användning: Återappliceras efter c:a 2 timmar eller vid behov efter t ex bad. Finns i 60 ml och 20 ml
 
 
 
 
ELEMENT BARRIER SPF 20
element_barrier_spf_20 (1)Ett unikt extra skydd för din hud vid temperaturväxlingar, kyla, vind och negativ påverkan från datorer. Användning: Appliceras ovanpå dagkräm. Finns i 100 ml och 20 ml
 
 
 
SKIN REGULATOR 
skin_regulator_HD
En lättabsorberad gelé som ger ett extra skydd till huden, balanserar talgproduktionen och återställer hudens
välmående. Rekommenderas till alla hudtyper som behöver extra skydd och omsorg. Fungerar även som en
primer.
Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.
 
 
REDUCT DERMA BALM
reduct_derma_balmEn anti-stress fluid som behandlar och kontrollerar en känslig hud som visar tecken på rodnad, couperose, rosacea eller ytliga kärl.
Användning: Appliceras lokalt före dag- och nattkräm.
 
 

ADDULT SPOT TREATMENT
SOS-behandling för en problemhud.
spot_treatmentAnvändning: Appliceras lokalt på ”finnar”/inflammationer vid behov under dagen

.

FADE TREATMENT
SOS-behandling för oönskad pigmentering.
Användning: Appliceras lokalt på problemområdet. Därefter appliceras nimue kräm ovanpå. Används endast på kvällen och inte på sommaren.

spot_treatment

 
 
HYDRO LIP THERAPY
hydro_lip_therapyEn vårdande och närande lipbalm som ger dina läppar en välmående komfort. Innehåller SPF6.
Användning: Appliceras vid behov under dagen.
 
 
  
 

VITAMIN C MOISTURE MIST
60ml_vitamin_c_Anti-oxidant spray som tillför energi och fukt samt har en lugnande effekt på en stressad hud. Passar perfekt framför datorn, på stranden eller för en uppfräschande kick.
Användning: Appliceras genom att spraya över ansiktet vid behov under dagen.

 

ALPHA LIPOIC ACTIVATOR
alpha_lipoic_activatorEn booster som bl a innehåller super anti-oxidanten Alpha Lipoic syra. Alpha Lipoic Activator förbättrar hudstrukturen och motverkar åldrandet. Rekommenderas till alla hudtyper (ej känslig).
Användning: Appliceras på kvällen efter conditioner. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.

 
MULTI  REJUVENATING SERUM 
multi_rejuvenating_serum
En booster som bl a innehåller askorbinsyra, peptider och mineraler. Rekommenderas till alla hudtyper (ej känslig) som behöver en energikick. Perfekt sommar-booster samt till rökare.
Användning: Appliceras på kvällen efter conditioner. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.  
 
 
 
 
SUPER HYDRATING SERUM super_hydrating_serum
En booster som tillför fukt och näring till en torr och fuktfattig hud.
Användning: Appliceras morgon och/eller kväll beroende på hudens tillstånd. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.  
 
 
 
corrective_serum CORRECTIV SERUM 
En booster som reglerar sebumproduktionen och som rekommenderas till en fet och oren och acne hud. Innehåller bl a BHA-syra.
Användning: Appliceras morgon och/eller kväll beroende på hudens tillstånd. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.
 
STEMPLEX SERUM   
STEMPLEX SERUM
Kombination av högkoncentrerade ingredienser med växtstamceller och Pichia Resveratrol som motverkar och behandlar genetiskt åldrande. Behandlar dessutom miljöskador. Förbättrar spänsten i huden, motverkar kronologiskt åldrande, skyddar DNA samt formar och jämnar ut hudstrukturen.
Stemplex serum innehåller bl a Botaniskt stamcellextrakt samt Pichia Resveratrol Ferment Extrakt.Användning: Appliceras morgon och/eller kväll under dag- och nattkräm    
 
 
 
RERJUVENATING MASK rejuvenating_maskEn anti-oxidant- och vitamin lermask som rekommenderas till en känslig, normal eller mogen hud. Innehåller bl a alpha lipoic syra, lavendel och vitamin A, E och C.
Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att användas 1-2 gånger/vecka.  
 
 
CLARIFYING MASK
clarifying_mask
En djuprengörande lermask som balanserar talgproduktionen och minskar inflammation. Rekommenderas till en fet och oren hud. Innehåller bl a tea tree olja och kaolin.
Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att användas 1-2 gånger/vecka.  
 
SUPER HYDRATING MASKsuper_hydrating_mask
En närande och fuktighetsgivande krämmask som rekommenderas till en torr och fuktfattig hud. Innehåller bl a hyaluronsyra, socker, ärtor och pentavitin.
Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att användas 1-2 gånger/vecka.  
 
GLYCO MASK
glyco_mask En 10-minuters ”flashmask” då huden behöver omedelbar energi/vitalisering eller djuprengöring. Huden får en unik klarhet och lyster. Innehåller bl a kaolin, AHA och BHS.
Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att använda 1 gång/vecka.
 
 
 MELANO FADE MASK
melano_fade_mask En ansiktsmask som effektivt minskar hyperpigmentering och ojämn hudton. Innehåller bl BHS, kojiksyra och alpha arbutin.
Användning: Applicera ett täckande lager, vänta 2 minuter och massera därefter in masken. Masken ligger kvar under natten och på morgonen avlägsnas den med cleansing gel. Rekommenderas att använda 1-2 ggr/vecka beroende på djupet i pigmenteringen.
 
 
 
 
ANTI-AGEING LEAVE ON MASKnimue pacts
En närande anti-age mask som är energigivande, minskar linjer och rynkor, återfuktande samt återskapar hudens lyster. Innehåller bl.a. Cyklotetrapeptid 24, GGP och stabiliserat Papain.
Användning: Applicera ett generöst lager av masken över ansikte, hals och dekolletage. Massera därefter in masken tills den har absorberats av huden. Masken ligger kvar över natten för att uppnå full effekt och tvättas noggrant av på morgonen med cleansing gel. Rekommenderas att användas 1-2 gånger/vecka.  
 
 
PRE & POST SERUMPRE & POST SERUM
En serum som reparerar skadad barriär
Användning: Appliceras på huden och därefter appliceras active gel/lotion resp. dag-/nattkräm.
Kan även anvädas 1-2 ggr/dag året runt för att 
 
 
 
pro age foundation IMG_4460
En ny generation 3D matrix foundations som passar alla hudtyper

 

 

 Applicera över rekommenderad dagkräm och nimue SPF 40. Använd appliceringssvamp av latex för jämnare applicering.
Applicera ett andra lager för en mer täckande effekt.
 
 
a.i – day creamIMG_4455
En avancerad, rik och krämig dagkräm som bromsar upp åldrandeprocessen och skapar ett intryck av ungdomlig hud. Framställd med aktiva ingredienser baserade på OMICS studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser som levereras till huden via ett unikt hybrid-leveranssystem.
 
Användning: Morgon 
 • Applicera på ren, torr hud i ansiktet och på halsen efter Nimue´s AI Face Serum
 • Massera in i huden tills produkten har absorberats
 • Dagligt bruk av Nimue SPF40 över Nimue´s AI Day Cream rekommenderas
 • Undvik solexponering

OBS! Nimue Pre & Post Serum bör också appliceras efter Nimue Conditioner och före Nimue AI Face Serum för reparation av hudbarriären.

 
 
a.i – night creamIMG_4456
En återfuktande nattkräm med fokus på åldrande som ger en ”lifting” effekt och förbättrar spänsten i huden. Framställd med aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser som levereras till huden via ett unikt hybrid-leveranssystem.

Användning:  kväll

 • Applicera på ren, torr hud i ansikte och på hals efter Nimue´s AI Face Serum
 • Massera in i huden tills produkten har absorberats
 • Regelbunden användning av Nimue´s Exfoliating Enzyme rekommenderas

Undvik solexponering

OBS! Nimue Pre & Post Serum bör också appliceras efter Nimue´s Conditioner och
före Nimue´s AI Face Serum för reparation av hudbarriären.

 
a.i – face serumIMG_4457
Ett koncentrerat, lättviktigt ansiktsserum som bidrar till att återskapa huden och som innehåller en kombination av aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser, vilka levereras in i huden med hjälp av ett unikt hybrid-leveranssystem.

Användning: Morgon och kväll

 • Applicera ett tunt lager på ren, torr hud efter applicering av Nimue´s Pre & Post Serum
 • och masseras därefter in i ansikte och hals tills det är helt absorberat
 • Låt torka
 • Applicera därefter Nimue´s AI Day Cream eller Nimue´s AI Night Cream
 
a.i – eye serumIMG_4458
Ett koncentrerat, djupt penetrerande ögonserum med förstklassig struktur och känsla som hjälper till att lyfta och stärka det känsliga området runt ögonen samt reducerar rynkor och fina linjer. Innehåller aktiva ingredienser baserade på OMICS-studier såväl som överlägsna antiåldrande aktiva ingredienser, vilka levereras in i huden med hjälp av ett unikt hybrid-leveranssystem
Användning: Morgon och kväll
 • Applicera en liten mängd över det känsliga området runt ögonen efter rengöring med
Kan appliceras på övre och undre ögonlock
 
 
 
 
 
 

nimue_logo hämta